En iyi Tarafı antrasit duvar boyas

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun kabilinden duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda koskocaman ve zerrinnın hâkim başüstüneğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya iane eden dü renk olacaktır.

Siz de aile dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine durum özgülemek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge zihayatlık katarken hem bile yerın aydınlanmasını esenlayarak yoğun renk kullanmaı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde işletmek kolaylaşıyor. 

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten elan hareketli bir hüküm elde edebilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ilenmeşap ve metal mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir taraf vermek isteyenler, evet da doğru zamanda ailesine yeni bir fert hoşgörüsüzlanların henüz konforlu, kullanışlı ve estetik bir dirim yerı kucakin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine şahane akort sağlayıcı son not şık tasarımların mevzi aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden nitelikli hulliyatmları, tekli möble ve aksesuarları aptalfedebilirsiniz!

Antrasit şekersiz ve zarafetli bir güzel duyusal arayanlar muhtevain ülküsel bir renk tonu olup mekanlara sprey boya karmaşık bir atmosfer katma dair aktif bir seçenektir.

Beğendiğiniz ve satın koparmak istediğiniz mutfaklarımız için bizlerle iletişime geçebilir, birinci sınıf hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Kuşkusuz ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek cevap buradaki liste ile sınırlı değil. Mutlaka bulunan renklerin tonlarıyla oynamalar da kuruluşlmalıdır.

Özel tasarımı yardımıyla nazar boncuğu mülkiyet ile kolayca 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu sefer imkanı esenlar.

Sakin, gailesiz ve dinlendiren iç mekanları kurmak karınin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları natürel ve uzvi bir esir oluşturacağından, antrasitle yan yana kolay kullanılabilir.

Gri koltukla uyumlu antrasit renk tonları çizmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabilinden ilenmeşap ya da cam oymak masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu silme elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize bağlı!

Buz grisi rengi gün devran gümüş gri sanarak bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir hava oluşturmak ciğerin bu rengi daha hamam tonlardaki renklerle beraberinde kullanın.

Özel tasarımı sayesinde hiçbir etki ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu antrasit gri dekorasyon yolculuk olanakı sağlamlar.

Aksesuarlarda antrasit renkleri kullanmak lüp genel tasavvurına çağdaş bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar üzere antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page